3FM nieuws

Robbie Williams in duet met Lily Allen

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams in duet met Lily Allen

Robbie Williams heeft met Lily Allen de klassieker 'Dream A Little Dream' opgenomen voor zijn nieuwe album Swings Both Ways.

Lily Rose Cooper, beter bekend onder haar meisjesnaam Lily Allen, is de studio in geweest met Robbie Williams. Samen hebben ze 'Dream A Little Dream' opgenomen voor Robbie's nog te verschijnen album Swings Both Ways. Beluister onder aan het bericht vast een snippet van het duet (vanaf 2:40 minuut) in de making-of video van het album.

Lily Allen over samenwerken met Robbie Williams

'Dream A Little Dream' is een van Lily's favoriete liedjes, vertelt ze aan NME.com. Ze twijfelde dan ook niet toen Robbie haar vroeg of ze het samen met hem wilde zingen. "Ik was wel een beetje nerveus toen we het opnamen. Helemaal toen ik hem vroeg hoe hij het wilde en hij iets zei als 'ben gewoon jezelf'. Maar ik ben heel blij met het resultaat en ik denk dat we de klassieker in ere houden."

Klassieker 'Dream A Little Dream Of Me'

De klassieke track, die volledig 'Dream A Little Dream Of Me' heet, werd in 1931 voor het eerst opgenomen en is sindsdien vaak gecoverd. Onder andere Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Nat King Cole, Doris Day en The Mamas & the Papas namen een eigen versie op.

Tracklist Swings Both Ways

Lily Allen is niet de enige artiest die een gastbijdrage heeft geleverd aan Robbie's album dat 18 november 2013 uitkomt. Ook Olly Murs, Rufus Wainwright, Michael Buble en Kelly Clarkson zijn op Swings Both Ways te horen. De hele tracklist:

'Shine My Shoes'
'Go Gentle'
'I Wan'na Be Like You' featuring Olly Murs
'Swing Supreme'
'Swings Both Ways' featuring Rufus Wainwright
'Dream A Little Dream' featuring Lily Allen
'Soda Pop' featuring Michael Buble
'Snowblind'
'Puttin' On The Ritz'
'Little Green Apples' featuring Kelly Clarkson
'Minnie The Moocher'
'If I Only Had A Brain'
'No One Likes A Fat Pop Star'

Robbie Williams in de studio voor Swings Both Ways

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie