3FM nieuws

Sander Hoogendoorn doet ochtend in het weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander Hoogendoorn doet ochtend in het weekend

Sander Hoogendoorn is vanaf 7 juli je gastheer in de ochtend op de zaterdag en zondag. Dat maakte Rob Stenders bekend op 6 juni.

Aan de DJ-tafel tegenover Sander Hoogendoorn gezeten maakte Rob Stenders - die even de Coen en Sandershow waarnam - bekend dat Sander vanaf 7 juli de ochtendjock van het weekend op 3FM is. En da's goed nieuws!

Lekker wakker worden met Sander Hoogendoorn in het weekend

Vanaf deze zomer is het in het weekend lekker wakker worden met BNN-talent Sander Hoogendoorn. Hoe het programma gaat heten en wat de luisteraar allemaal te wachten staat, is nog een verrassing. De 24-jarige DJ is superblij dat hij naast zijn vaste zaterdagavondshow Sanderdaynight nu ook de ochtenden mag gaan invullen. De nieuwe show van Sander is vanaf 7 juli elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 en zondag van 06.00 tot 10.00 uur op 3FM te horen.

Natuurlijke just out of bed look van Sander Hoogendoorn perfect voor de ochtend

Sander zwaait met de start van zijn weekendochtendprogramma af van de 3FM radio DJ opleiding en het daarbij behorende nachtprogramma. 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers: ‘Sander is de ideale DJ voor het weekendprogramma van 3FM. Het is fijn dat een DJ uit de 3FM opleiding een vaste plek krijgt in de programmering. Ik zie uit naar zijn programma.’ Sander ziet er ook naar uit: ‘Ik vind het onwijs leuk om te doen. Ik ben gek op koffie en ik heb de hele dag de out of bed look.’

Droom van Sander Hoogendoorn weer een beetje meer werkelijkheid

Op de biopagina van Sander H staat te lezen, droom: 'Heel lang radiomaken bij 3FM en er mijn brood mee verdienen zodat ik eindelijk tegen mijn ouders kan zeggen dat ik die studie niet had hoeven afmaken.

>> Lees de hele bio van Sander Hoogendoorn

Ster advertentie
Ster advertentie