3FM nieuws

Met deze 3FM Pinkpoppaklijst vergeet je niets!

  1. Nieuwschevron right
  2. Met deze 3FM Pinkpoppaklijst vergeet je niets!

Sta jij op het punt om dit weekend naar het meest zuidelijke puntje van Nederland af te reizen voor Pinkpop? Maak gebruik van onze checklist en vergeet niks, nada, noppes. CHECK!

Vergeet jij altijd alles? Heel vervelend. Voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Daar hebben wij iets op bedacht. Een simpel doch effectief dingetje: een checklist. Print de 3FM Pinkpoppaklijst uit, ga na of je alles bij je hebt, vink die shizzle af en doe er je voordeel mee. Hajje!

Pinkpop tips

Wil je je ook op muzikaal gebied goed voorbereiden? Check dan even onze muzikale tips. En we zijn ook heel benieuwd naar jouw plannen. Ga jij iets spectaculairs doen op Pinkpop? Dan zoeken we jou!

Festivalkleedje

Hou trouwens in je koffer nog wel een plekje vrij voor het 3FM Festivalkleedje. Die wil je namelijk écht hebben! Zeker omdat de sterren er al mee rondliepen!

Pinkpop 2015

In Landgraaf vindt vrijdag 12, zaterdag 13, en zondag 14 juni de 46e editie van Pinkpop plaats. 3FM is er natuurlijk bij! Wil je niks missen en wil je weten hoe laat we vanaf het festivalterrein uitzenden? Check de uitzendtijden.

Ster advertentie
Ster advertentie