3FM nieuws

San Holo: "Het is vooral lekker om door Amsterdam te lopen"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. San Holo: "Het is vooral lekker om door Amsterdam te lopen"

De Nederlandse Sander van Dijck a.k.a. San Holo werd wereldberoemd met zijn remix van 'The Next Episode' van Dr. Dre, won een Edison Pop in de categorie dance én werd aangeklaagd door Disney wegens z'n naam. Maar dat alles is inmiddels lang geleden. 3FM-dj's Olivier en Jamie spreken hem tijdens Amsterdam Dance Event in de 3FM Studio.

Want San Holo is inmiddels verhuist naar Los Angeles, reist de wereld rond met zijn Existential Dance Music en zet op zijn eigen label Bitbird ook andere artiesten in de spotlight. Al met al: het gaat goed met 'm.

Amsterdam Dance Event

Toch kijkt hij op dit moment uit naar zijn bed. Gisteren organiseerde zijn label een avond met alle internationale artiesten en daarom is er weinig geslapen.

Video niet beschikbaar

"That's so dutch"

De geboren en getogen Nederlander is kortgeleden verhuist naar Los Angeles. Daarom vallen de verschillen tussen de twee landen hem nóg meer op. Maar het blijft vooral lekker om door Amsterdam te lopen.

Video niet beschikbaar

Wereldberoemd in de voetbalwereld

Misschien is het wel de meeste besproken playlist ter wereld, maar San Holo's nieuwe track zit erin: de nieuwste versie van FIFA. Check hieronder het fragment:

Video niet beschikbaar

Amsterdam Dance Event

Donderdag 20 oktober
21:00 tot 00:00 uur – Eva Koreman (VPRO)

Vrijdag 21 oktober
19:00 tot 22:00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter (PowNed)
22:00 tot 00:00 uur – Yoeri Leeflang (AVROTROS)
00:00 tot 02:00 uur – Jamie Reuter (PowNed)

Zaterdag 22 oktober
19:00 tot 22:00 uur – Vera Siemons (NTR)
22:00 tot 02:00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter (PowNed)

3FM-dj Andres Odijk en de 3voor12-redactie zijn de hele week op pad om zoveel mogelijk verschillende ADE-feesten te bezoeken en sfeerverslag te doen vanuit de stad. Alle interviews en livesets zijn te horen op 3FM, 3FM.nl en te zien via 3fm.nl/live. Maar houd ook de social media-kanalen van 3FM zoals Instagram en TikTok op bovenstaande data in de gaten voor verslag.

Ster advertentie
Ster advertentie