3FM nieuws

Snow Patrol in de verdediging

  1. Nieuwschevron right
  2. Snow Patrol in de verdediging
Snow Patrol schiet in de verdediging na de uithaal van de Manic Street Preachers drummer, die de band uitmaakte voor saaiste band van Groot- Brittannië.
Dat laten de mannen van Snow Patrol niet op zich zitten natuurlijk, dus diende Gary Lightbody de Manic Street Preachers flink van repliek:' Wij zijn als de Village People, alleen net iets minder gay.' Zo, dat zal Nicky Wire van de Manic Street Preachers leren.

Village People

Ok, het is uit verband getrokken, maar het blijft een belabberd antwoord. Maar hij legde het namelijk wel verder uit. Hij vindt dat ze aan de oppervlakte misschien wel een beetje saai lijken, maar : 'Jonny (Quinn) is brandweerman. Tom (Simpson) werkt zonder shirt als bouwvakker, Paul (Wilson) is reservist in de Marine. Nathan (Connolly) is een politie vrijwilliger en ik ben op zoek naar mijn Cherokee roots. We zijn als de Village People, alleen net iets minder gay.'


Rock God

Een echt relletje zal het wel niet worden, daarvoor respecteren de mannen van Snow Patrol de Manic Street Preachers te veel: 'Nicky Wire heeft zijn sporen verdiend en hij mag daarom zeggen wat hij wil. Hij is een rock god, so more power to him.'

Chasing Cars

Over Chasing Cars zegt Lightbody: 'Mensen denken aan ons als dat bandje met een nummer van Grey's Anatomy' en besluiten ons te haten. Eén recensie berichtte dat ons vierde album 'Ford Focus' rijders blij zou maken, wat betekent dat onze muziek wordt gewaardeerd door gewone lui en niet door 'hipster'.' Dus als je het een mooi liedje vindt: hip ben je helaas niet!



Ster advertentie
Ster advertentie