3FM nieuws

Beelden van de nieuwe 'Love Actually'

  1. Nieuwschevron right
  2. Beelden van de nieuwe 'Love Actually'

Finally! De prime minister en zijn Natalie zijn nog steeds samen, Emma Thompson keert vanwege het overlijden van Alan Rickman helaas niet terug en Daniel en (een goed opgedroogde) Sam weten 'hun' bankje nog steeds te vinden.

Wij geloven sterk dat er ergens nog een videotheek is die volledig draait op de omzet van de verhuur van deze film: Love Actually. Ieder jaar met Kerst proppen gezinnen, koppeltjes, alleenstaande vrouwen (én mannen, niet liegen!), bij gebrek aan aanwezigheid op Netflix, massaal de DVD weer in hun recorder om weg te zwijmelen bij een van de meest romantische films allertijden ooit.

Love Actually on Red Nose Day

Het origineel stamt alweer af uit het jaar 2003 en nee - ook al voelt het zo - dat is niet vorig jaar. We leven tegenwoordig in 2017, wat betekent dat de film alweer veertien jaar oud is. Maar er is goed nieuws: speciaal voor Red Nose Day steken de makers hun koppen nog eenmaal bij elkaar voor een korte sequel die op 24 maart uitkomt.

Script Editor Emma Freud heeft de taak op zich genomen om tijdens het filmproces fans alvast warm te maken met wat foto's. Zodra er een scene wordt gefilmd, krijgen wij via haar twitter alvast een voorproefje.

Daniel en Sam

Daniel (Liam Neeson) moest door het overlijden van zijn vriendin opeens de zorg voor haar zoon Sam overnemen. Stiefvader en stiefzoon, hoe werkt dat? En dan zit de jonge Sam ook nog met een enorm probleem: hij is verliefd...

Dat hebben ze in de film gelukkig allemaal opgelost! Maar aangezien ze weer op 'het bankje' zitten, gokken wij dat er nieuwe troubles op het liefdespad zijn.

David en Natalie

Hij was in de film nog maar net prime minister toen het gebeurde: verliefd worden op de house keeper. Wat ons betreft het ideale sprookje!

De grote vraag: zijn ze nog samen? Ja, dat zijn ze zeker!

En blijkbaar is David nog steeds prime minister... Huh?

Harry en Karen

Het was een vastgeroest huwelijk waarbij de man (Alan Rickman) de verleiding van zijn jongere collega niet kon weerstaan... Vrouwlief (Emma Thompson) moest er op de meest pijnlijke manier ooit achterkomen. We hebben nooit antwoord gekregen op de vraag of dit huwelijk het ging redden.

Zoals we allemaal weten is Alan Rickman in 2016 overleden. Emma Thompson heeft er dan ook voor gekozen dat haar verhaal niet verder gaat zonder hem. Ze zal dus niet terugkeren in de sequel... #sad

Billy Mack?!

De laatste foto die Emma Freud twitterde was deze hieronder. En die shiny schoentjes kunnen natuurlijk maar van één iemand zijn!

Dan is er eigenlijk nog maar één verhaallijn die we SOWIESO terug willen zien...

En volgens geruchten zitten óók zij in de sequel!

Ster advertentie
Ster advertentie