3FM nieuws

Beyoncé maakt liedje met Sia voor animatiefilm Epic

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé maakt liedje met Sia voor animatiefilm Epic

Beyoncé en Sia hebben samen een liedje geschreven voor de originele soundtrack van de animatiefilm Epic.

Beyoncé heeft samen met Sia een nummer geschreven voor de soundtrack van de animatiefilm Epic. Beyoncé heeft het liedje, dat 'Rise Up' heet, ook gezongen en opgenomen. Het nummer is geproduceerd door hiphopproducers Hit-Boy en Chase N. Cashe en wordt uitgebracht bij platenlabel Columbia Records.

Beyoncé is Queen Tara in Epic

Beyoncé is niet alleen verantwoordelijk voor de soundtrack van Epic, maar de zangeres is ook te horen als één van de karakters in de film. Ze sprak namelijk de stem in van Queen Tara.

Andere personages in de film worden vertolkt door Steven Tyler (Aerosmith), Pitbull, Colin Farrell, Josh Hucherson, Amanda Seyfried en Christoph Waltz.

Epic 24 mei in de bioscoop

Epic is een film van de makers van Ice Age en Rio en is vanaf 24 mei te zien in de bioscoop. Het verhaal is gebaseerd op het kinderboek The Leaf Men and the Brave Good Bugs van William Joyce.

Epic gaat over een tienermeisje dat op magische wijze in een geheim universum terechtkomt, waar ze er samen met de kleurrijke inwoners alles aan doet het universum te redden, om zo ook de echte wereld van de ondergang te behoeden.

Bekijk hier de trailer van Epic

Ster advertentie
Ster advertentie