3FM nieuws

Phase van Jack Garratt is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Phase van Jack Garratt is 3FM Album van de Week

Volgens de BBC is hij dé belofte voor 2016 en wij zijn het met ze eens, daarom is Phase van Jack Garratt het 3FM Album van de Week!

>> Phase winnen? Dat kan hier!

Je kent 'm misschien van de track 'Worry' of oud-3FM Megahit 'Breathe Life', maar voor de mensen die hem niet kennen: Jack Garratt is een Britse singer-songwriter die graag met elektronische deuntjes speelt en een rossige baard heeft. Z'n debuutalbum Phase kwam in februari uit en wordt gelijk gebombardeerd tot het 3FM Album van de Week.

Roosmarijn Reijmer is al groot fan van Jack. Hij heeft namelijk ooit iets héél aardigs voor haar gedaan tijdens een interview. Wat dat was, lees je hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sound of 2016

Hij werd in december uitgeroepen tot 'BBC Sound of 2016': een prestigieuze benoeming die bepaald wordt door muziekcritici en mensen uit de muziekindustrie. Daarom was het wel een beetje spannend wat het album zou brengen. Kon hij die titel wel waarmaken? Hij staat ten slotte in een ijzersterk lijstje: Adele, Sam Smith en Ellie Goulding gingen hem voor.

Wat ons betreft is dit album een heel fijn begin: 'Breathe Life' is een lekker catchy nummer terwijl 'Coalesce' je eerst meesleept in een soort zondagmorgen-gevoel dat halverwege overgaat in een zaterdagavond-gevoel. Klinkt raar, is het niet: luister zelf maar!

Ster advertentie
Ster advertentie