3FM nieuws

Diggy Dex live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Diggy Dex live bij Giel

Diggy Dex speelde dinsdag 3 juni zijn nieuwste beats 'n rhymes live bij Giel in de uitzending.

Diggy Dex-Dinsdag! De rapper speelde drie weken terug, tijdens de recordweek, live vanaf De Speelplaats om Giel wakker te houden. Geen record-fratsen dit keer, maar wel de nieuwste tracks van Diggy!

Diggy Dex scoorde hit met 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)'

Rapper en hiphopproducer Diggy Dex bracht in 2006 zijn eerste soloalbum Verhalen Vanuit De Sofa uit en scoorde in 2009 een hit met het nummer 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)'. Stilzitten deed hij niet: de woordkunstenaar bracht 24 januari 2014 zijn vierde album Do It Yourself uit. De gelijknamige single lag in het voorjaar van 2013 al in de schappen.

Diggy Dex live bij Giel

Diggy Dex kwam tijdens de recordweek op bezoek om Giel wakker te houden. Naast de tracks van Do It Yourself gaf hij samen met rockband Navarone en volkszanger Django Wagner een optreden weg. De beelden van het optreden kun je onderaan dit bericht bekijken. Bovendien speelde de rapper dinsdag 3 juni live bij Giel.

Diggy Dex ft. Stef Bos

Diggy gaf niet in zijn eentje acte de présence: hij nam Stef Bos, waar hij de track 'Liever' mee schreef, mee naar de 3FM-studio. De videoclip van 'Liever' verscheen 20 mei op het internet en kun je onderaan dit bericht bekijken.

Diggy Dex ft. Stef Bos - 'Liever'

Diggy Dex ft. Daan Rijkers - 'Nog Een Kans' (Milky Chance cover)

Diggy Dex ft. Daan Rijkers - 'Lompe Boer'

Ster advertentie
Ster advertentie