3FM nieuws

Lianne La Havas zong prachtig bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Lianne La Havas zong prachtig bij Giel

Het is vrijdag de 13e. Toch is Lianne La Havas niet te beroerd om live op De Speelplaats te verschijnen bij Giel.

Lianne La Havas is een singer-songwriter uit Londen. De zangeres combineert de stijlen folk en soul en speelt verschillende instrumenten. Niet gek, gezien haar achtergrond ook meerdere gezichten kent. Zo is haar vader Grieks en haar moeder Jamaicaans. En haar veelzijdigheid is duidelijk terug te horen in haar muziek. Lianne la Havas staat op de lijst van BBC, The sound of 2012, waar alle beloftes van het komende jaar op staan. Een prestigieus lijstje. De druk doet haar niets, aan wie zou ze wat moeten bewijzen. Lianne is een pittig ding.

No Room For Doubt

Met Giel sprak ze nog even over het nummer 'Age', dat gaat over dat leeftijd niet uitmaakt in de liefde. Een statement die Giel maar wat graag beaamt. Ook Lianne heeft een relatie met een man met een flink leeftijdsverschil. Over diezelfde relatie schreef ze 'No Room for Doubt'. Twijfels en onzekerheid over de relatie, growing pains. In Brooklyn schreef ze dit nummer met Will Mason, die ook op de single meezingt. Een prachtig nummer.

Lianne La Havas live bij Giel

Op donderdagavond stond de zangeres, die inmiddels twee EP's heeft uitgebracht en haar debuutalbum in 2012 lanceert, nog op Eurosonic; een fantastisch optreden volgens twitteraars. En de ochtend erna stond ze te schitteren bij Giel met 'No Room For Doubt'.

Ster advertentie
Ster advertentie