3FM nieuws

John Mayer organiseerde zijn eigen Oscars-afterparty

  1. Nieuwschevron right
  2. John Mayer organiseerde zijn eigen Oscars-afterparty

Wat doe je als je niet wordt uitgenodigd voor een feestje? Precies, je organiseert er zelf een! John Mayer kreeg geen uitnodiging voor de beroemde Vanity Fair Oscar-party, dus besloot hij een exacte kopie in zijn eigen huis te organiseren, inclusief rode loper.

Instagram

Via zijn Instagram deed de zanger verslag van de avond en vertelde hij waarom hij feestje had georganiseerd: "Ik wist helemaal niet of ik uitgenodigd was en twijfelde überhaupt of ik wilde gaan of dat ik lekker thuis bleef. Toen dacht ik: ik sla twee vliegen in één klap als ik mijn eigen afterparty organiseer!" John ging in ieder geval all the way met zijn feestje, want er was catering, een dresscode en een hele hoop celebrities waaronder Diplo en Halsey!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Replica

Zelfs het decor was hetzelfde als de originele afterparty. Toch hoopt de singer-songwriter niet dat de echte organisator boos is geworden door zijn grap. "Wees alsjeblieft niet boos als je bij Vanity Fair werkt, want volgend jaar wil ik wel gewoon naar het echte feestje!" zegt de zanger op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie