3FM nieuws

Carly Rae Jepsen leeft haar droom

  1. Nieuwschevron right
  2. Carly Rae Jepsen leeft haar droom

Het succes van 'Call Me Maybe' opent deuren voor Carly Rae Jepsen. Zo duikt ze met Ryan Tedder de studio in.

Carly Rae Jepsen is, in tegenstelling tot de zomer hier, extreem hot. Haar single 'Call Me Maybe' wordt op 3FM grijs gedraaid, terwijl gastartiesten maar al te graag haar track coveren. Hoog tijd voor een greep uit haar droomleven.

Carly Rae schrijft spontaan tracks

De tekst uit haar hit 'Hey I Just Met You, And This Is Crazy' wordt realiteit voor Carly Rae. In een interview met het Amerikaanse blad Billboard vertelt de zangeres dat ze iets bizars meemaakte. Op het vliegveld liep ze RedFoo van LMFAO tegen het lijf, waarna de twee artiesten spontaan nummers begonnen te schrijven.

Carly Rae met Ryan Tedder in de studio

Maar dat is slechts één van de bizarre belevenissen uit het leven van Carly Rae. De Canadese zangeres duikt begin juli samen met niemand minder dan hit-machine Ryan Tedder de studio in om te werken aan haar tweede album. Ryan schreef en produceerde al succesvolle tracks voor onder andere James Morisson, Kelly Clarkson en Gavin DeGraw.

Carly Rae slaat haarzelf wakker

Over haar leven dat in een sneltreinvaart verandert zegt Carly Rae: 'Pretty much every day, there's a moment where I'm having to pinch myself and think, 'When did this happen to my life?' Gelukkig vergeet de zangeres niet waar het in de muziek omdraait: het creatieve proces en het overbrengen van emotie. Daarmee zijn de verwachtingen voor haar tweede album hooggespannen.

Ster advertentie
Ster advertentie