3FM nieuws

Radio Soulwax App gratis op je phone!

  1. Nieuwschevron right
  2. Radio Soulwax App gratis op je phone!

Na twee jaar hard werken is hij er eindelijk! De radio Soulwax App!

De broers deWaele hebben hun verzamelmanie omgezet in 24 mixen van een uur. En die kun je nu gratis en voor niks op je smartphone bekijken en beluisteren! Behalve 24 mooie mixen zijn de sets ook nog eens voorzien van visuals, gebaseerd op de platenhoezen van de nummers. Op deze manier proberen ze het visuele aspect van een mooi plaatje weer onder de mensen te brengen.

Liefde voor de muziek

Stephan deWaele verteld dat ze “het helemaal zonder commercieel doel hebben gedaan, maar puur uit liefde voor muziek.” De mannen hebben er verschrikkelijk veel geld, maar vooral heel veel tijd in gestoken, maar dat is het meer dan waard geweest.

Verschillende thema’s

De mixen hebben verschillende thema’s. Een van de mixen heeft als thema Pin-ups en daarvoor hebben ze alleen maar nummers gebruikt met een hoes van een vrouw er op. Een andere mix is gemaakt van alleen maar intro’s van nummers en weer een andere mix bevat alleen maar nummers uit de Benelux.

Downloaden die hApp!

De Radio Soulwax app is te downloaden in de App Store van Apple en is ook beschikbaar voor Android smartphones. Vanaf vandaag zijn de eerste zes mixen beschikbaar, maar de mixen zijn ook gewoon te vinden op de website van Soulwax.

Ster advertentie
Ster advertentie