3FM nieuws

Wat is jouw Songbird Top 3?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is jouw Songbird Top 3?

Het Songbird Festival vond op zaterdag 23 en zondag 24 november plaats in De Doelen in Rotterdam. Wat waren de hoogtepunten?

De Doelen in Rotterdam werden in het weekend van 23 en 24 november omgetoverd tot een festivalterrein. Maar dan wel een heel net festivalterrein. Met kroonluchters, prachtige zalen en heel veel mooie muziek.

Singer-songwriters op Songbird Festival

In het hele concertgebouw kon je in verschillende zalen genieten van een keur aan singer-songwriters.

Maria Mena, Delvis, Valerie June, Alain Clark, Tangarine, Newton Faulkner, Maaike Ouboter, Tom Odell, Niels Geusebroek, Tim Christensen, Miss Montreal, Jacqueline Govaert, Michael Prins, Jack Savoretti, Ladies of the Lowlands, Jett Rebel en vele anderen maakte het tot een geweldig festival.

Jouw Songbird Festival Top 3

Wat was jouw favoriete optreden? Laat hieronder weten welke artiesten je graag nog een keer zou willen zien of wiens CD je na het zien van het live optreden helemaal grijs gaat draaien. Wij zijn benieuwd naar jouw Songbird Festival Top 3!

3FM live vanaf Songbird Festival

De 3FM studio stond ook op het Songbird Festival. Een aantal artiesten die in De Doelen stonden kwamen ook langs om een stukje te spelen voor radioluisterend Nederland. En dat klonk allemaal heel erg lekker. Check hieronder alle artiesten die langskwamen in de 3FM studio.

>> Niels Geusebroek
>> Matt Simons
>> Michael Prins
>> Jett Rebel
>> Jacqueline Govaert
>> Tim Christensen

Foto's Songbird Festival 2013

Ster advertentie
Ster advertentie