3FM nieuws

Mark en Mai doen deze zomer de ochtendshow op 3FM

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Mark en Mai doen deze zomer de ochtendshow op 3FM

Het is de laatste week van Sanders Vriendenteam en vanochtend maakte 3FM-dj Sander bekend wie deze zomer de ochtendshow tijdelijk overneemt. Het zijn 3FM-collega Mark van der Molen mét Mai Verbij.

Mai Verbij

Ondanks dat Mai een nieuwe naam is op 3FM, heb je haar misschien al wel eens op de radio voorbij horen komen. Mai presenteert namelijk De Wereld van BNNVARA en Dijkstra en Everblij ter plekke op NPO Radio 1. Ook is Mai al eens eerder te gast geweest in de ochtendshow van Sander wanneer het ging om muziek uit Azië, zoals K-pop! Sander sprak in de uitzending met de twee vervangers, en Mai liet weten er enorm veel zin in te hebben.

Mark en Mai

"We gaan proberen om de zon te laten schijnen, ook al is het een bewolkte zomer", legt Mark aan Sander uit wanneer hij aan hem vraagt wat mensen aankomende zomer kunnen verwachten. "Met Mai moet dat wel lukken, en ik ga daar ook mijn uiterste best voor doen."

In de nieuwe show gaan ze bijvoorbeeld op zoek naar het ideale vakantiepakket. "We gaan op zoek naar dingen die mensen standaard meenemen op vakantie, niet je tandenborstel of een fles shampoo, maar iedereen heeft wel een ding dat ze standaard als goodluck charm in de auto ophangen of meenemen naar een bungalowpark." Aan het eind van de inval-periode willen ze alle verzamelde spullen weggeven als hét ideale vakantiepakket!

Check het hele gesprek hieronder.

Vanaf 24 juni hoor je Mark en Mai de hele zomer elke maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 09:00 uur op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie