3FM nieuws

De Koningsdag Survival Kit

  1. Nieuwschevron right
  2. De Koningsdag Survival Kit

Koningsdag 2016 gaat waarschijnlijk de boeken in als de Koningsdag die kouder was dan Kerstmis. Maar niet getreurd, want met deze 3FM Survival Kit gaat jou niks overkomen en kan het feest gewoon doorgaan!

Vorig jaar zou het óók slecht weer worden, weet je nog? Nou, écht niet! Het werd een prachtige dag met veel zon. Dus houd moed! Mocht het alsnog ellende worden, dan hebben we voor jou een paar items op een rijtje gezet die je de dag door helpen. Regen, hagel, sneeuw, F*CK YOU!

1. Warm én Fashionable

Warm is het niet. Ruil daarom je hoed, zonnebril en teenslippers alsjeblieft in voor een van deze varianten. Je kan gaan voor volledig oranje, maar gelukkig zijn deze items ook allemaal verkrijgbaar in het rood, wit én blauw.

2. Choose the poncho!

Het ziet er niet uit, maar doe het. Want als je eenmaal doorweekt bent ga je het niet meer warm krijgen en doen de items van hierboven het ook niet meer. Choose the poncho!

3. Drankje delen

De kroegen zullen waarschijnlijk buiten hun voegen treden zodra het (wéér) begint te regenen, hagelen of sneeuwen. Dan is er geen enkele mogelijkheid meer om de bar te bereiken. Paniek, want alcohol is je enige redding vandaag. Daarom hebben we deze prachtige veldfles-set voor jou en je vrienden. Nooit meer zonder en delen mag!

4. Thermo ondergoed

Do we need to say more? Dacht het niet.

5. Uit de wind met je kind

Jij baalt omdat je aan je zoontje/nichtje/broertje belooft hebt om al die oude meuk van zolder te gaan verkopen op de rommelmarkt. Maar ja, met die wind ben je zo alle snippers uit je grabbelton kwijt... Gelukkig zijn er windschermen, in het oranje.

6. Warm en comfy

Maakt het je helemaal niet meer uit hoe je eruit ziet, dan raden we dit pak aan. Heerlijk warm en instant new friends die lekker met je willen knuffelen.

7. Koningsdag Apocalyps

Mocht het écht uit de hand lopen, dan hebben we altijd nog de elektrische deken, een draagbare verwarming en een vuurmaakset. Jou krijgen ze niet koud!

8. Overige opties

Hebben we je niet kunnen overtuigen? Volgend jaar weer een Koningsdag, dus wat maakt het uit als je een keertje overslaat. Jij gaat lekker voor Netflix & Chill of nóg beter; een retourtje zon.

Fijne Koningsdag!

Ster advertentie
Ster advertentie