3FM nieuws

De Request Rat van Frank en Timur

  1. Nieuwschevron right
  2. De Request Rat van Frank en Timur

Geen ronddraaiend rad maar een rondrennend ratje in de studio! Update: Filmpje!

Frank en Timur bewaken tijdelijk het fort voor Coen en Sander. Dan weet je dat er van alles kan gebeuren, maar een rat in de studio?

Hoe Frank en Timur aan de Request Rat komen...

Coen en Sander stonden op het punt om het pand voor een tijdje te verlaten. Op weg naar de deur mompelde Sander nog wat aanwijzingen voor het invalduo Frank en Timur en hun team. De deur viel bijna achter ze dicht op het moment dat Sander bedacht dat hij een ding vergeten was te vertellen. Hij draaide zich om en riep: "Vergeet het Request Rad niet!!!"

Request Rat?

Een niet nader te noemen stagiair, vanaf nu aangeduid als stagiair X, was de enige die het hoorde en krabde zich eens goed achter zijn oren. "Request rat? Request Rat?" Om een lang verhaal kort te maken, X rende naar de dichtstbijzijnde dierenwinkel en de rest is history.

Rat in het bakkie

Zo kan het dus zomaar gebeuren dat er een hele week tijdens de Frank en Timur Show, een kleine witte rat door de studio rent. Maandag moest de rat nog even wennen en snapte niet helemaal hoe het werkte. Inmiddels is het de ster van de show geworden, als een volleerde showmaster rent hij door de Request Bak richting de verschillende poortjes. Het poortje dat de rat kiest, wordt het thema voor de verzoekplaat.

Bekijk Timur en de rat in actie

Ster advertentie
Ster advertentie