3FM nieuws

3FM gaf een Block Party in Amsterdam!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM gaf een Block Party in Amsterdam!

Middenin de grote stad organiseerde 3FM een intiem buurtfeestje. De combinatie van dansende mensen, een ondergaande zon, sissende worstjes op de barbecue en live muziek van Kensington, Sue The Night en Jett Rebel zorgde voor een betoverende lenteavond. Kijk maar:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit exclusieve feestje werd georganiseerd voor de opnames van een nieuwe 3FM spot, die vanaf eind april op NPO1 en NPO3 te zien is.

Strike a pose

Voordat de mannen van Kensington als eerste het kleine podium betraden, liepen ze met een biertje in de hand een beetje rond op het plein. Ze gingen hier en daar op de foto met een fan en maakten een praatje met wat mensen, waaronder Hoitjes, die even kwam buurten. "Want ja, ik woon hier zowat om de hoek!"

Fashion boys Hoitjes en Eloi Youssef

Zonder muziek geen feest

Bij een goed feestje hoort natuurlijk muziek. Het liefste live. Dus werd er gespeeld. Kensington trapte de avond af met een half uur durende set voor zo'n 200 man.

Dansende mensen

Na een krokant worstje van de barbecue en drankje van de tap, die inmiddels overuren draaide, ging men de dansvloer op. Jasmijn, Myrthe en Noëlle hadden de avond van hun leven en eisten - in positieve zin - lekker de aandacht op met hun springerige danspasjes.

Als de avond valt

Tijdens de dromerige gig van Sue The Night viel de avond, kwamen de gekleurde lichtjes tevoorschijn én Jett Rebel met zijn drummer en basgitarist. Jelte sloot de avond hartverwarmend af met zijn bluesy rock en glijdende gitaarpartijen. Tja, je had erbij moeten zijn. Gelukkig hebben we de beelden nog!

Lichtjes, lampjes, dingetjes
Ster advertentie
Ster advertentie