3FM nieuws

Arcade Fire komt naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Arcade Fire komt naar Nederland

29 augustus staat de Canadese band in de HMH in Amsterdam!

Ze waren de grootste verrassing bij de laatste Grammy Awards door met de award voor Album Of The Year naar huis te gaan. Daarvoor moesten ze wel eerst met Lady Gaga, Eminem en Katy Perry afrekenen. Toch niet de minsten. Daarnaast wist Arcade Fire ook nog even twee BRIT-awards in de wacht te slepen. Een waanzinnige prestatie. Zeker voor een indierockband.

Arcade Fire in de HMH

29 augustus kun jij zien waarom ze deze award verdienden. Arcade Fire staat dan namelijk op de planken in de Heineken Music Hall en dat belooft veel goeds. Zo veel goeds, dat de stream van het concert in Madison Square Garden door meer dan 1.8 miljoen mensen is bekeken.

Woensdag 30 maart gaat op de website van Arcade Fire de presale van start. Dus wil je er zeker van zijn dat je er bij bent, zorg dan dat je daar al kaarten besteld. Grijp je er woensdag naast, dan krijg je a.s. vrijdag een tweede kans via de reguliere verkoop.

Maar ook op Lowlands?

Alle fanatieke festivalgangers zullen nu ook wel wakker geschrokken zijn. Want Arcade Fire eind augustus in Nederland, wie weet wat dat betekent voor Lowlands, dat een week eerder gepland staat.

Ster advertentie
Ster advertentie