3FM nieuws

3FM Presents: Jouw tofste concertervaring van 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Jouw tofste concertervaring van 2015

Het waren er veel. Ze waren goed. Wij hebben er van genoten. Maar wat was jouw favoriete 3FM Presents-evenement van 2015?

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Van Eurosonic Noorderslag tot de Ziggo Dome, van de 3FM containersessies tot poptempel Paradiso... De 3FM Presents-evenementen waren in 2015 weer overal te vinden. En jullie ook! Of je nu kaarten won bij 3FM of jezelf die-hard door de digitale wachtrijen heen wist te worstelen, door heel Nederland waren de muziekliefhebbers erbij. Supergezellig!

Keuzestress

Maar met al die concerten komt er al één vraag snel naar boven... Welke vond je het leukst? Welke show zat er het best in elkaar? Wie had de vetste setlist? De tofste sfeer? Waar heb je het hardst staan dansen / meezingen / huilen / in de pit staan beuken? We want to know!

Deel je ervaringen

Heb jij een once-in-a-lifetime concertfoto gemaakt? Een potje mee mogen spelen bij U2? Eindelijk je favoriete nummer live kunnen horen? New best friends gevonden op een festival? We zijn op zoek naar jullie favoriete momenten uit 2015. Je inzending mag een foto zijn, een filmpje, of een geschreven review. Je kunt jouw moment via de 3FM-app delen onder de hashtag #3FMpresents. Wie weet zie je 'm terug in het grote eindejaarsverslag!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Seriously veel concerten

Als kleine opfrisser een ENORME waslijst met de 3FM Presents-evenementen van 2015. Inclusief polletje. Kunnen we gelijk even peilen wie en wat er het best in de smaak viel dit jaar ;)

We zijn benieuwd naar jullie foto's, filmpjes en verhalen. Laat je horen via de 3FM-app met #3FMpresents!

Ster advertentie
Ster advertentie