3FM nieuws

Jeugd Van Tegenwoordig prijsloos

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeugd Van Tegenwoordig prijsloos
De Jeugd Van Tegenwoordig maakt geen kans meer op de European Music Award waarvoor zij waren genomineerd.
Europe's Favorite Choice
Sinds maandag is De Jeugd geen kanshebber meer voor de award Europe's Favorite Choice. De top vijf van kandidaten voor de prijs werd die dag bekend gemaakt en De Jeugd staat er niet in.

MTV European Music Awards

In de Echo Arena in Liverpool vindt donderdag 6 november de uitreiking van de MTV European Music Awards plaats. Er worden voor negen categorieën prijzen uitgedeeld, zoals voor het beste album en de beste act van 2008 en voor beste act ooit.

En voor Europa's favoriete act dus, een regionale strijd waarbij 22 act's uit heel Europa met elkaar concurreren om de eer van Europa's favoriet.

Uitreiking
De uitreiking van alle awards zal geschieden tijdens een feest dat veel overeenkomsten vertoont met een gala. Kaye West & Estelle, Take That, P!nk, Duffy, Kid Rock en The Killers zullen optredens verzorgen en de avond wordt gepresenteerd door Katy Perry. Vanaf de rode loper doet wereldberoemde blogger Perez Hilton verslag.

De Jeugd Van Tegenwoordig
De Jeugd Van Tegenwoordig werd 13 oktober jongstleden uitgeroepen tot beste 'Dutch Act', waarna zij in de race waren voor de Euopese award. De bekendmaking van de top vijf maakte hier voor hen een einde aan.

>> De wesite van Perez Hilton
>> De Nederlandse site van MTV EMA's
>> Meer over De Jeugd Van Tegenwoordig

Ster advertentie
Ster advertentie