3FM nieuws

3FM Podcast 'KwaadAardig' wint Sound Design prijs bij Dutch Podcast Awards

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Podcast 'KwaadAardig' wint Sound Design prijs bij Dutch Podcast Awards

Tijdens de vijfde editie van de Dutch Podcast Awards heeft de 3FM-podcast van AVROTROS de prijs voor Beste Sound Design gewonnen. De prijs ging naar de podcastserie 'KwaadAardig' van makers Paul de Vrijer en Rob Peters, een indrukwekkende sci-fi thriller over vrije wil en verantwoordelijkheid.

Dutch Podcast Awards

Check hieronder de video van Dutch Podcast Awards waar ze samen met Paul de Vrijer zijn collega Rob Peters verrassen met de uitreiking van de prijs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KwaadAardig

Het scenario van KwaadAardig is uitgewerkt door Paul de Vrijer, bekend van onder andere de horrorgame 'Allison Road' en de Amerikaanse jeugdserie 'Hunter Street' die in 2018 werd genomineerd voor een BAFTA award. Hij sloeg de handen ineen met Rob Peters, een muziekproducent die met meerdere bekende Nederlandse artiesten heeft mogen werken (Typhoon, Kenny B. en Bløf). Samen gingen ze aan de slag met de zesdelige serie die al snel veel luisteraars kreeg vanwege de perfecte combinatie van opzwepende muziek en een prachtige verhaallijn.

De makers hebben bekende namen weten te strikken voor het inspreken van fictieve karakters in de podcast, daardoor komen de personages nog meer tot leven en blijf je elke seconde gefocust op het verhaal. De acteurs zijn Chardonnay Rillen (Izzy), Jamie Grant, Victoria Koblenko, Imanuelle Grives, rapper Rico, Gerda Havertong, Jard Struik en Sieger Sloot.

Wil je meer te weten komen over de podcast bekijk dan de website en luister de afleveringen op je favoriete podcast app https://www.npo3fm.nl/podcasts/kwaadaardig

Ster advertentie
Ster advertentie