3FM nieuws

ICYMI: Nieuwe namen voor Rock Werchter en Coldplay speelt de Super Bowl

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Nieuwe namen voor Rock Werchter en Coldplay speelt de Super Bowl

De vrijdag is lekker gevuld deze week: een Coldplayalbum en Adele-tickets. Zou het album van Rihanna ook nog uitkomen? Je leest het hier.

16:10 uur: Nieuwe namen Rock Werchter

Langzaam maar zeker komen er steeds meer nieuwe namen bij in de festivalprogrammeringen voor 2016. Zo ook bij onze Zuiderburen! Rock Werchter heeft zojuist bekendgemaakt dat The Offspring, Bring Me The Horizon, Jamie XX, Beirut en MØ de line-up komen versterken. Samen met Florence + The Machine, The Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Editors zijn zij nu de voorlopige programmering van hét Belgische festival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

14:17 uur: Jack Johnson brengt nieuwe single uit

We hebben al een tijdje niets meer van hem gehoord, maar nu is onze favoriete surferdude Jack Johnson weer terug! Jack schreef speciaal voor de film View From a Blue Moon een ode aan het surfen. Zit je er doorheen zo vlak voor het weekend? Check dan even dit nummer, dan ben je weer helemaal zen:

13:03 uur: Jaden Smith wil z'n wijsheid gaan delen

Het lijkt erop dat Jaden Smith, de 17-jarige zoon van Will Smith, bezig is met het schrijven van een filosofieboek. De tiener staat bekend om zijn acteerwerk in onder andere The Karate Kid en zijn muzikale zusje Willow Smith, maar haalt vaker de headlines met zijn Twitterfeed. Hierop deelt hij met enige regelmaat zijn hersenspinsels. Een kleine selectie.

Volgens NME wordt daar nu een heel boek mee gevuld. Een bron 'dichtbij Jaden':

"Jaden sees himself as a modern-day prophet and is working on a collection of essays. They’re new takes on string theory and chaos theory, but more mystical. Jaden thinks he has spiritual ties to people in other dimensions and galaxies, and they are helping him write."

Heerlijk wazig, dus. We gaan zien of dit boek inderdaad volgend jaar in de winkels ligt...

11:10 uur: Coldplays A Head Full Of Dreams

Hij is er! Het langverwachte Coldplayalbum A Head Full Of Dreams kwam vannacht uit. Het album is, om maar in de trend van Adele te blijven, niet op Spotify te krijgen. De band wil niet dat de muziek meteen gratis te verkrijgen is. Of het album later wel op Spotify komt is heel goed mogelijk. Je kan in ieder geval genieten van A Head Full Of Dreams-muziek bij de Amerikaanse Super Bowl, waar de Britse band de hoofdact zal zijn in juli 2016. En als voorproefje: een recensie van A Head Full Of Dreams.

Coldplay - 'Everglow' live

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10:30 uur: Adeles concert uitverkocht

Adele tourt volgend jaar de hele wereld over en Nederland wordt daarbij niet overgeslagen! De kaartverkoop voor de twee shows in de Amsterdamse Ziggo Dome startte om 10:00. Helaas is het concert al uitverkocht, maar je krijgt nog een kans: op 4 en 6 juni geeft ze twee extra concerten in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie