3FM nieuws

Tien tips om het concertkaartje van je dromen te scoren

  1. Nieuwschevron right
  2. Tien tips om het concertkaartje van je dromen te scoren

Stress! Je wilt kaartjes voor de show van je favoriete artiest, maar je komt maar niet door de wachtrij heen… Wij vroegen op Facebook naar jullie tips om de wachtrij te skippen.

1. De tip van de vijf pc’s (door: Joël)

Benodigdheden:
- Vijf pc’s
- Één account

Zet de pc’s naast elkaar en zorg dat je internet hebt. Login met je account in alle mogelijk browsers. Scoor je tickets. Je hebt maar één account nodig!

2. De 4G/Wifi-combinatie-tip (door: Ellen)

Benodigdheden:
- Laptop
- Mobiel

Het is heel simpel. Maak verbinding op je laptop op wifi en zet je mobiel op 4G. Zet jezelf dan in de wachtrij. Dubbel zo veel kans dus.

3. De religieuze tip (door: Jolijn)

Benodigdheden:
- Religie
- Een god

Deze dingen kun je niet zomaar in de supermarkt kopen, maar als je deze dingen nog niet hebt, kun je het best zoeken op de zolder van je opa en oma. Effect is nog niet wetenschappelijk onderzocht, maar elk beetje om die verschrikkelijke wachtrij te omzeilen helpt.

4. De stik-er-maar-in-ik-zeg-niks-tip (door: heel veel luisteraars)

Benodigdheden:
- Egoïsme
- Strijdlust

Leuk hoor, jullie zijn gemeen. Aan de andere kant: go for it!!! Jij wil die rij skippen, fuck de haters.

5. De tip van de F5 knop (door: Danny)

Benodigdheden:
- F5 knop
- Een vinger

Niet alle wachtrijen zijn gevoelig voor deze techniek. Het kan zomaar zijn dat je weer achteraan moet aansluiten. Deze tip werkt dus vooral als je hem als tip voorschotelt aan je concurrenten, zodat jij meer kans maakt.

6. De oldschool-tip (Claudia)

Benodigdheden:
- VVV of postkantoor
- Tijd overdag

Deze kaartjes-retailers halen hun kaartjes wel van dezelfde site als de mensen thuis, maar aan de andere kant, misschien werkt hun computer wel beter. Probeer het maar!

7. De tip van Guus Geluk (door: Cindy)

Benodigdheden:
- 3FM op je radio
- Geluk

Via 3FM kan je vet veel kaartjes voor coole shows winnen. Zo is Cindy de tip-bedenker al naar Ed Sheeran, Valtifest, Pinkpop, Eurosonic Noorderslag, Chef' Special, Park City Live, Kadepop, Ghosttown en Mysteryland geweest.

8. De moeder-tip (door: Kirsten)

Benodigdheden:
- Aardige moeder, ander familielid, of vrienden
- Flinke dosis goodwill

Natuurlijk kun je ook gewoon aan mensen vragen of ze je een handje willen helpen. Laat bijvoorbeeld je moeder of je vrienden ook kaartjes kopen.

9. De verkering-tip (door: Joyce)

Benodigdheden:
- Fiks-skills
- Vrijgezel bandlid
- Zin in een relatie

Joyce heeft er zelf geen ervaring mee, maar wij kennen mensen die het kunnen bevestigen. Een relatie hebben met een bandlid helpt je echt aan kaartjes. Misschien kun je ook eens rondneuzen op de werkvloer van de ticketverkopers!

10. De de-een-zijn-dood-is-de-ander-zijn-brood-tip (door: Barbara)

Benodigdheden:
- Relaxte houding
- Ticketswap

Als mensen met een kaartje iets onverwachts hebben (vergeten verjaardag of een begrafenis), dan zetten ze hun kaartje te koop. Je moet wel stressbestendig zijn, want als het niet lukt heb je dus precies niks!

Ster advertentie
Ster advertentie