3FM nieuws

Kings Of Leon maakt toch nieuwe plaat

  1. Nieuwschevron right
  2. Kings Of Leon maakt toch nieuwe plaat

Kings Of Leon kondigde in november aan een half jaar vrij te nemen. Toch staan de heren na drie maanden alweer in de studio.

Dat de mannen van Kings Of Leon een rumoerige onderlinge relatie hebben, is geen nieuws. Zo werd door een opstootje binnen de band een complete Amerikaanse tour afgeblazen. En de geplande pauze van een half jaar, die Kings Of Leon in november 2011 aankondigde, zorgde voor geruchten over een definitieve breuk.

Kings Of Leon werkt aan nieuw album

Gelukkig hoeven de fans hun hart niet langer vast te houden. De heren beginnen zich te vervelen en werken na slechts drie maanden pauze alweer aan een nieuw album. Dit onthulde drummer Nathan Followill donderdag (16 februari) aan MTV.

Kings Of Leon verbroedert door feestdagen

De drummer voegde hieraan toe dat brood en kalkoen tijdens de feestdagen de oorzaak zijn van het weer tot elkaar komen van de drie broers en hun neef. De mannen kochten voor de gelegenheid zelfs een eigen studio op in Nashville waarin de band op ieder moment ontspannen kan werken aan nieuw materiaal.

Caleb noemt nieuw materiaal sterk

Over dit nieuwe materiaal doet zanger Caleb uit de doeken dat de melodieën erg sterk zijn. Ook zijn teksten zijn volgens de frontman best goed geschreven. Het is enkel nog even afwachten wat de rest hiervan vindt. Vliegen de meubels door de studio?

>> Kings Of Leon neemt een half jaar vrij

Ster advertentie
Ster advertentie