3FM nieuws

Nieuwe namen Live at Westerpark

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen Live at Westerpark
Ook Joss Stone, Jason Mraz en Simply Red komen in juli naar het Westerpark in Amsterdam. Dit maakt Mojo Concerts bekend.

Joss Stone brak door met haar verrassende debuut The Soul Sessions in 2003 en haar naam wordt inmiddels in één adem genoemd met grote soulzangeressen zoals Aretha Franklin. Van haar drie albums zijn er inmiddels 8,5 miljoen verkocht. Ook sleepte ze een felbegeerde Grammy in de wacht. In 2007 was ze voor het laatst voor een concert in Nederland te vinden.

Lucky Jason

Jason Mraz heeft op het moment een dikke hit te pakken met 'Lucky' die hij opnam met Cobie Caillat. Je kent hem natuurlijk ook van 'I'm yours'. Zijn debuutplaat Waiting for my rocket to come had binnen no-time een platinastatus in Amerika, waar Jason vandaan komt.

Laatste keer Simply Red

Jason Mraz en Joss Stone staan op donderdag 2 juli op het podium in Westerpark. Simply Red staat er een avond later. Het zal de allerlaatste show van Simply Red zijn in Nederland; vorig jaar kondigde Mick Hucknall aan dat Simply Red na deze tournee uit elkaar gaat.

Live at Westerpark

De twee concerten vinden plaats op donderdag 2 juli en zijn onderdeel van Live at Westerpark. Eerder werd bekend gemaakt dat Anouk op 5 juli in Westerpark speelt.

Ster advertentie
Ster advertentie