3FM nieuws

3FM Presents: Jullie favoriete concertervaring van 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Jullie favoriete concertervaring van 2015

Het was een prachtig jaar vol mooie concerten, goede setlists en fijne festivalmomenten. Maar welk 3FM Presents-evenement vond je nu het leukst?

(Fotograaf: Ben Houdijk)

2015 zit er alweer bijna op! 3FM mocht dit jaar een enorm aantal events hosten en jullie waren daar in groten getale bij aanwezig. Maar welk evenement viel er het meest in de smaak? Die vraag stelden we jullie afgelopen maand, hier de uitslag.

De uitslag

Met maar liefst 28% van de stemmen was Kensington jullie favoriete 3FM Presents-evenement van 2015! De twee uitverkochte concerten op 25 en 26 november waren een regelrechte hit bij alle concertgangers. Met de Amsterdamse concertreeks van U2 als runner-up (7%) en de Foo Fighters in de Ziggo Dome op de derde plek (5%) is er een prachtige top drie van 2015 samengesteld.

"3FM... Ik wil jullie nog enorm bedanken voor de kaarten van Kensington.. we hebben een geweldige avond gehad! #bedankt #nagenieten"
- Lisan

"Vanavond Kensington. Wow. Dit jaar gezien: Foo Fighters, Mumford and Sons, Editors, Pharell, Robbie Williams, Stromae, Muse, Linkin Park, AC/DC en nog een handje vol op de Zwarte Cross, Pinkpop, Into The Woods en Solar. Maar, Kensington vanavond, wow petje af! Wat een band en wat een performance!!! Het moment dat deze band headliner wordt voor de grote festivals is daar!"
- Jon

Van de nummer één kan je nog uitgebreid nagenieten dankzij de concertspecial van de NTR.

(Fotograaf: Ferdy Damman)

Maar er is meer...

Via de app kwamen er nog veel meer toffe concertmomenten binnen: van een eerbetoon aan Thé Lau tot oude hits van Muse en kusjes van Florence Welch.

"Florence + The Machine! Flo kwam voorbij gerend en pakte mijn bloemenkrans, zette die op haar hoofd, gaf me een kusje en zong vervolgens de rest van het liedje terwijl ze naast me op het hek stond en af en toe mijn hand vast hield :)"
- Caya

"Lowlands! Dit is mijn vriend die Miss Check-In werd... Hij komt uit Zweden en heeft dus helemaal niks meegekregen van wat er hem gevraagd wordt. Dat was eigenlijk stiekem nog het mooiste."
- Helma

"Muse op Rock Werchter! 2de beste setlist van hen deze zomer, met 'Micro Cuts', 'Uno', 'Citizen Erased'. Het langste optreden van de zomer, superveel confetti tijdens 'Mercy', Matt Bellamy's knee-slide tijdens 'Hysteria'..."
- Sheamus

(Fotograaf: Ben Houdijk)

"Concert at SEA! Deze tiende editie was top. Veel aandacht voor Thé Lau, de uitvoering van Blauw door BLOF was prachtig... Mooie herinneringen!"
- Roos

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik was moe en had totaal geen zin, maar ik vond dat ik moest gaan omdat ik anders spijt zou krijgen. En wat ben ik blij dat ik ben gegaan. Dit was een ervaring die ik niet had willen missen. Energie, liefde, het stroomde ervan over.

Typhoon gaf me energie om te springen, om te dansen, om te genieten en vooral om lief te hebben. De sfeer was fantastisch, de show was prachtig. De verhalen waren echt. Ik kan maar één ding zeggen: Typhoon... Glenn... I LOVE YOU!"
- Larissa

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Het Glazen Huis

Typhoon kwam tijdens 3FM Serious Request ook langs in Heerlen om het themanummer 'Niet Weglopen' te spelen. Hij koos voor een akoestische versie, die niemand in het huis onberoerd liet. Nog meer nagenieten van 3FM SR15? Dat kan hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie