3FM nieuws

Rigter Live!

  1. Nieuwschevron right
  2. Rigter Live!


15 November is Rigter Live! Het concert is in nagedachtenis van oud 3FM DJ Wim Rigter en de opbrengst gaat naar het goede doel.

Het geheel belangeloos georganiseerde festival rigter! Live - ter nagedachtenis aan 3 fm Arbeidsvitaminen-presentator Wim Rigter - vindt dit jaar voor de zesde keer op rij plaats.

Philharmonie

Het festival wordt voor het eerst gehouden in de Philharmonie in het centrum van Haarlem, op maandag 15 november. De voorlopige line-up bevat: Acda en de Munnik, Van Dik Hout, Alain Clark, Go back to the Zoo en Tim Knol. Anita Meijer zal de avond afsluiten. Op korte termijn worden hier nog enkele namen aan toegevoegd.

Peter Heerschop en Viggo Waas

De presentatie van rigter! live wordt als vanouds gedaan door Peter Heerschop en Viggo Waas. Formule De formule van de avond blijft ongewijzigd: iedereen speelt twee eigen nummer plus een klassieker uit de ‘Arbeidsvitaminencollectie’.

De organisatie is ontzettend trots dat de Philharmonie rigter! live wil ontvangen, nu en in de toekomst. “Bij de Philharmonie hebben we de mogelijkheid om meer festivalgevoel te creëren, nog meer bezoekers te ontvangen en dus daarmee nog meer op te halen voor het goede doel!”, aldus Monique Rietveldt (weduwe van Rigter) en Daan van Rijsbergen, initiatiefnemers van rigter! Live.

3FM

De avond wordt live vanuit de Philharmonie uitgezonden op 3FM, met Giel Beelen en Gerard Ekdom als presentatie duo.

Opbrengst

De opbrengst van rigter! live gaat volledig naar het goede doel. In 2009 heeft de avond € 45.000,- opgebracht, dat net als dit jaar ten goede komt aan Kika. Over rigter! live rigter! live is een festival waar organisatie en artiesten geheel belangeloos aan meewerken.

Erbij zijn?

rigter! live 2010 vindt plaats op maandag 15 november 2010 om 20.30 uur, zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten kosten € 42,50 excl. servicekosten en zijn vanaf donderdag 9 september verkrijgbaar aan de kassa van de Philharmonie, via www.theater-haarlem.nl, 023-512 12 12, of via de Rabobank in de Grote Houtstraat te Haarlem.

rigter! Live 2009

Vorig jaar was een succes. Lees een verslag van de avond om alvast in de stemming te komen.

>> Lees meer over rigter! Live

Ster advertentie
Ster advertentie