Naar homepage
3FM nieuws

Chris Martin, voor al uw mislukte huwelijksaanzoeken

  1. Nieuwschevron right
  2. Chris Martin, voor al uw mislukte huwelijksaanzoeken

Tijdens een Coldplay-concert wilde een man zijn vriendin ten huwelijk vragen. Coldplays frontman Chris Martin hielp de beste man met zijn aanzoek, maar verklootte een belangrijk onderdeel. Er zijn beelden van!

Chris Martin, voor al uw mislukte huwelijksaanzoeken

'Een goed begin is het halve werk' is een gezegde dat Chris Martin overduidelijk niet kent. Coldplay is momenteel op tour in Australië en tijdens het concert in Melbourne wilde Chris iemand helpen met zijn huwelijksaanzoek. Tof, maar dat ging allemaal nét iets te gehaast.

Het huwelijksaanzoek

Normaal wil Coldplay niet dat de show onderbroken wordt, maar deze keer gaf Chris Martin toch toe. De goedzak. Na 'A Sky Full Of Stars' moedigde hij de man aan om De Grote Vraag te stellen, maar dan wel effe met een noodvaart.

"I told you no, but if you want to propose, you gotta get up here fast. Let's get married up in here! But keep it snappy, cause people are gonna catch their trains and shit."

Alles moest dus snel-snel-snel en daardoor werd de verkeerde vrouw het podium opgetrokken. Oeps. Chris probeerde de awkwardness nog te lijmen met een "Is er nog iemand die met déze vrouw wil trouwen?", maar toen stond de juiste vrouw gelukkig al op de goede plek. Check het moment hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Crisis afgewend. Het huwelijksaanzoek ging door, de zaal smolt en Coldplay speelde 'A Sky Full Of Stars' nog een tweede keer om het te vieren.

Het regende klassiekers

De bezoekers van de show in Melbourne vielen met hun neus in de boter. Naast de grappige proposal fuck-up kregen ze ook nog eens zeldzame classics te horen! Op een klein podiumpje achterin de zaal speelde de band 'In My Place', 'Don't Panic' en een stukje van 'Green Eyes' akoestisch. Hartstikke leuk, maar die nummers komen de laatste tijd wel vaker voorbij tijdens Coldplays concerten. Niet superzeldzaam meer, dus.

De echte showstopper was 'Swallowed In The Sea', afkomstig X&Y (2005). Dit nummer is al tien jaar niet meer live gespeeld, en daarom een tof cadeautje voor de die-hard fans!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie