3FM nieuws

3FM Serious Talent Stage op Zomerparkfeest

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent Stage op Zomerparkfeest

Olé! Zomerparkfeest Venlo nadert! We zetten de line-up van de 3FM Serious Talent Stage op donderdag 20 augustus alvast voor je klaar.

Jett Rebel (Fotograaf: Ben Houdijk)

Zomerparkfeest viert dit jaar zijn 39e verjaardag en slaat voor het eerst de handen ineen met 3FM Serious Talent. Het festival heeft namelijk het Vriendenpodium op donderdag 20 augustus omgedoopt tot de 3FM Serious Talent Stage. Het allermooiste aan dit nieuws is misschien wel dat jij deze acts als bezoeker gratis kunt checken. Hoog tijd dus om de datum in je agenda te zetten!

Zomerparkfeest

Het zonnige festival in Venlo vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 23 augustus 2015. Er is voor ieder wat wils: muziek, moderne dans, beeldende kunst en meer. Zowel nationale als internationale acts begeven zich dat weekend massaal naar Limburg. Van eigen bodem vinden we er onder andere Jett Rebel, Kovacs, John Coffey en Rondé. "Muziek voor fijnproevers" zegt het festival. Geen toeval dus dat er sinds dit jaar óók een 3FM Serious Talent Stage te vinden is.

3FM Serious Talent Stage

Bands uit heel Nederland konden zich opgeven voor het winnen van een openingsspot op dit podium. Paul maakte op maandag 6 juli on air bekend dat Sparrow Falls er met de winst vandoor ging. De band luidt op donderdag 20 augustus het startschot voor de volgende line-up:

Ster advertentie
Ster advertentie