3FM nieuws

Giel live vanaf de Vierdaagse

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel live vanaf de Vierdaagse

Vier dagen lang is het feest in Nijmegen met de wandeltocht der wandeltochten. Giel trekt de stoute schoenen aan en zendt live uit vanaf de Vierdaagse.

Officieel heet het de Internationale Vierdaagse Afstandmarsen Nijmegen, maar wij noemen het kortweg de Vierdaagse. Duizenden deelnemers verschijnen vanaf dinsdag aan de start en vier dagen daarna (hopelijk) weer aan de finish. Maar in Nijmegen wordt niet alleen gewandeld tijdens de vierdaagse!

Vierdaagse is feest!

Heel Nijmegen staat in het teken van de Vierdaagse. Na elke dag minimaal dertig kilometer te hebben afgelegd is het tijd voor een beetje ontspanning, een feestje en misschien wel een klein biertje. Het is vier dagen lang feest in Nijmegen.

Giel en Rudy zijn erbij!

We zijn bij 3FM gek op een feestje en Giel laat dit ook niet aan zich voorbij gaan. Hij is er alle vier de dagen bij, live langs de route. En de hele week steekt Miss Montreal de lopers een muzikaal hart onder de riem. Het belooft een hete week vol blaren, feest en radio te worden... Zeker als 3FM-DJ Rudy Mackay ook meeloopt. Hoe zal het 'm vergaan?

Mis niks, zet de webcam aan!

Techniek staat voor niks en daarom maakt het helemaal niets uit dat we een eind van de studio vandaan zitten. Je hoeft niets te missen, ook niet in beeld. Zet dus gewoon de webcam aan en bekijk de avonturen van Giel bij de Vierdaagse.

>> Open NU de webcam


>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie