3FM nieuws

The Asteroids Galaxy Tour live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. The Asteroids Galaxy Tour live bij Giel

The Asteroids Galaxy Tour heeft een nieuwe single. De Deense band stond maandag op De Speelplaats bij Giel.

The Asteroids Galaxy Tour brengt eind januari 2012 zijn tweede album uit met de titel Out Of Frequency. De eerste single hiervan, die op 3FM inmiddels al volop wordt gedraaid, is 'Heart Attack'.

The Asteroids Galaxy Tour op tour

Het Deense duo, dat op het podium uitgroeit tot een zestal, start eind januari zijn tour door Noord-Amerika. Maar voor het zover is, deed de formatie rondom de blonde zangeres Mette eerst Nederland nog aan.

Frank Dane in gesprek net zangeres Mette

Ze waren rechtstreeks vanuit Eurosonic/Noorderslag naar de 3FM studio gekomen. Om ze extra welkom te laten voelen, had Giel zijn collega Frank Dane uitgenodigd. Zijn Deense roots kwamen goed van pas. Hij kent de taal een beetje door zijn Deense vader en hij babbelde er onverstaanbaar maar vrolijk op los met de blonde zangeres.

'Heart Attack' live

Naast Deens praten, werd er natuurlijk ook muziek gemaakt op de maandagochtend. Live op De Speelplaats bij 3FM; The Asteroids Galaxy Tour met 'Heart Attack'

'Golden Age'

Geen Mega Top 50 cover, maar wel een tweede liedje. Dat was 'Golden Age' die je waarschijnlijk wel kent van een reclame.

Ster advertentie
Ster advertentie