3FM nieuws

Records uit het land: van vistaffette tot niet klagen

  1. Nieuwschevron right
  2. Records uit het land: van vistaffette tot niet klagen

In heel Nederland zijn mensen hun grenzen aan het verleggen. Een week lang geen social media, de grootste gehaktbal garen, geen frisdrank, er is van alles gaande! Laat het 3FM weten!

Giel is een record aan het vestigen, maar hij vindt het extra leuk als jíj ook je grenzen verlegt. Hoe klein of hoe groot jouw prestatie ook is, hij wil het weten.

Record: een week lang aan de snelheid

Tina is taxichauffeuse en houdt zich een week lang aan de snelheid. Dat is lastiger dan je denkt met opgefokte reizigers achterin...

Record: avondvierdaagse op naaldhakken

Voor het goede doel gaat Jeanette de avondvierdaagse lopen op haar killer heels. OP NAALDHAKKEN! Aan het einde van die vier dagen zit er geen hak meer onder, joh!

Record: de grootste gehaktbal draaien

Alfred draait een heeeele grote gehaktbal! Hij moet 2.80 bij 2.85 meter groot worden en 650 kilo wegen! Maar... Hoe houd je zo'n balletje eigenlijk sappig? Giel, Coen en Sander vroegen het.

Record: zo lang mogelijk geen frisdrank

Jim probeert zo lang mogelijk geen frisdrank te drinken. Als groot liefhebber van 'dat ene zwarte drankje met prikkeltjes' vroeg Giel zich af hoe Jim dit volhoudt.

Record: een week geen social media

Voor vele mensen een onmogelijke opgave: een week lang geen social media! Geen Facebook, geen Twitter, geen Instagram... Sharon gaat zich er aan wagen. Giel moet er niet aan denken. Hij zou het absoluut niet volhouden, zegt hij eerlijk.

Record: bijna 35 uur achter elkaar spelen

Lenie heeft een mooi record op haar naam staan. Ze speelde maar liefst 34 uur en 45 minuten (!) elektronisch orgel, achter elkaar! Giel stond versteld. Hoe deed Lenie dat, hoe?!

Record: ...fisten!?

Natasja gaat bijvoorbeeld het wereldrecord vissen te verbreken. Dat noemt ze een vistafette en zorgt natuurlijk voor een freudiaanse interpretatiefout van Sander...

Record: een week niet klagen

Ook Anne gaat een week haar best doen door... niet te klagen. Dat wordt veel uitslapen, want alleen dán houdt ze het misschien vol. Zonnestraaltje als ze is.

Klagen: Hoe gaat het nu?

Vijf dagen later belde Giel weer met Anne. Hoe gaat het nu met het klagen? Heeft ze het volgehouden?!

Record? Sander Hoogendoorn gaat op de fiets naar de studio

Geef jouw record door!

Stop jij deze week met roken? Ga je 54 uur fierljeppen? Een week niet klagen? Kortom: breek je zelf ook een record volgende week, klein of groot, maakt niet uit? Daag jezelf uit en wie weet belt Giel je op.

>> Stuur jouw recordpoging in en misschien kom je wel op 3FM!

>> Meer over Giels recordpoging op www.3fm.nl/radiorecord

Ster advertentie
Ster advertentie