3FM nieuws

Timur Perlin stopt met radiomaken

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur Perlin stopt met radiomaken

Zojuist kondigde 3FM-DJ Timur Perlin aan dat hij na acht jaar 3FM stopt met het maken van radio.

Foto: Bullet-Ray van Olphen

Timur en Rámon opende hun show Superrradio woensdag met de verdrietige mededeling dat Timur ervoor heeft gekozen om te stoppen op de radio.

"Na 8 jaar 3FM wil ik weer eens wat anders doen. Wat was heel lang de grote vraag, totdat ik deze zomer merkte hoe gelukkig ik werd van helemaal niks doen: gewoon een beetje flierefluiten. En dat is wat ik het komend jaar, misschien langer, ga doen: beetje lummelen, hangen, in een strandbar werken, bergwandelen, en als het mee zit garnalen vissen."

Acht jaar 3FM

Acht jaar geleden begon Timur bij 3FM. Hij introduceerde hilarische items als 'Flirt Je Stijf' en natuurlijk 'Mama Appelsap', zat in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2011 in Leiden en heeft ons eindeloos laten lachen om de flauwe grappen tussen hem en Rámon in Superrradio. Timur, we gaan je missen!

"Superrradio is het allerleukste radioprogramma dat ik ooit heb gemaakt, bij de allerleukste zender, met de allerleukste collega's van Nederland. Man, wat ga ik dat wel missen!"

Hoe, wat, waar en wanneer?

Verdere details over wanneer hij vertrekt en wat dit betekent voor het programma Superrradio zijn nog niet bekend. Rámon is in ieder geval niet van plan om met Timur mee te gaan garnalenvissen. Wat zijn plannen zijn hoor je binnenkort!

Ster advertentie
Ster advertentie