3FM nieuws

Gerard Ekdom krijgt muziekprogramma op TV

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Ekdom krijgt muziekprogramma op TV

Vanaf dit najaar is Gerard elke zaterdag te zien op Nederland 3 met zijn eigen muziekprogramma!

Ja, mensen! Dit najaar hoor je Gerard niet alleen op je radio, maar kun je hem ook wekelijks zien op televisie! Elke zaterdagavond om 20.00 uur kun je uw diskjockey met zijn eigen muziekprogramma zien op Nederland 3. Dat hele feest begint op 22 september, dus hou die avond maar vast vrij.

'Een droom die uitkomt'

Daarmee treedt Gerard in de voetsporen van Ad Visser en Bas Westerweel, die in de jaren '70 en '80 het legendarische AVRO’s TopPop presenteerden.

Gerard: "Vroeger keek ik altijd naar TopPop en Countdown. En dat ik nu zelf een popprogramma mag presenteren, daar was ik wel even stil van. Het is een droom die uitkomt."

Liefde voor popmuziek

In hoog tempo neemt Gerard je in dit TV-programma mee langs optredens van (inter)nationale artiesten, maar ook het laatste popnieuws, de Mega top 50 en prikkelende reportages. Maar vooral zijn liefde voor popmuziek staat centraal.

Vanaf 22 september, elke zaterdagavond, 20.00 uur, Nederland 3.

>> Lees meer op de site van Gerard

Giel ook op TV

Niet alleen Gerard is binnenkort op TV te bewonderen. Ook Giel krijgt een muzikaalprogramma op TV. Hij gaat vanaf 25 juni op zoek naar de beste singer-songwriter van Nederland. Maar dat wordt geen standaard talentenjacht...

>> De Beste Singer - Songwriter van Nederland

Ster advertentie
Ster advertentie