3FM nieuws

Zanger Alex zingt 'Een Bossie Rooie Rozen' voor 3FM 00's Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Zanger Alex zingt 'Een Bossie Rooie Rozen' voor 3FM 00's Request

Tijdens 3FM 00's Request is ook de Live Box gevuld met de zogenoemde 'Zeroes Heroes'. Vandaag tijdens Valentijnsdag kan dit dan ook niemand anders zijn dan Zanger Alex met zijn hit 'Een Bossie Rooie Rozen'. Bij Sanders Vriendenteam fleurde hij de de hele boel op met zijn gezellige klanken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als een tierelier

3FM heeft een bijdrage geleverd aan het succes van 'Een Bossie Rooie Rozen'. Edwin Evers maakte de overstap vanuit 3FM naar 538 en draaide dit nummer altijd als onderdeel in zijn show. In een weekend verkocht hij hierdoor 70.000 singles. "Dat ging als een tierelier." Ook tijdens het tv-programma De Bus, een variant op Big Brother, werd zijn nummer regelmatig gedraaid. Hierdoor heeft 'Een Bossie Rooie Rozen' 52 weken lang in de hitlijsten gestaan.

25-jarig jubileum

De agenda van Alex ontploft inmiddels met nieuwe boekingen. Eind november start zijn 25-jarig jubileum en dat moet groots gevierd worden. “We hadden nog het plan om Carré te pakken, maar alle programma’s worden in elkaar geplant en gedrukt. Maar we gaan zeker wat groots doen.” Een jaar lang gaat hij dit jubileum vieren.

Sander vraagt zich af of het nooit verveelt om dit nummer te zingen. “Het is het leukste wat er is, ik heb het gemist.” Alex heeft wel nog opgetreden voor verzorgingstehuizen en kinderen met beperkingen, daarnaast heeft hij ook nog veel livestreams gedaan. Maar nu dus speciaal op Valentijnsdag in de Live Box tijdens 3FM 00’s Request, check het hier:

Ster advertentie
Ster advertentie