3FM nieuws

Cheryl Cole in Arbeidsvitaminen

  1. Nieuwschevron right
  2. Cheryl Cole in Arbeidsvitaminen
Maandag was het snoepje Cheryl Cole van de hit 'Fight For This Love' bij Gerard op bezoek. Luister het interview met Gerard terug.

Maandag kwam Cheryl Cole langs bij 3FM. Gerard was stiekem een beetje zenuwachtig geworden, nadat hij de foto's van deze knapperd zag. Je kent Cheryl misschien nog wel van kittige Girls Aloud, het meidengroepje dat voortkwam uit het Britse Popstars - the Rivals.

Fight for this Love

De meisjes van Girls Aloud hebben een kleine pauze genomen om zich op hun solocarrière te richten en dat heeft vooral Cheryl geen windeieren gelegd. Met het nummer 'Fight for this Love' had ze in Engeland al een knoeperd van een hit en hier bij 3FM wordt het liedje ook tegen-grijs-aan gedraaid.

Bekend

Cheryl is trouwens een bekende Brit. Ze is getrouwd met voetballer Ashley Cole en ze zit in de jury van de Britse X- factor waar ze zich helemaal kan inleven in de nerveuze kandidaatjes. Ze is niet meer weg te denken uit de de semi high-society in Engeland.

Luister terug

Je kunt het hele interview over het album, de single, Girls Aloud en veel meer hieronder terugluisteren.>> Naar de site van Arbeidsvitaminen

Arbeidsvitaminen, elke werkdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Ster advertentie
Ster advertentie