3FM nieuws

Genomineerden voor de State Awards bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Genomineerden voor de State Awards bekend

Het online hiphopblad State Magazine heeft de genomineerden voor de State Awards 2013 bekend gemaakt.

State Magazine heeft 14 oktober de stembussen voor de State Awards 2013 geopend. Er zijn elf categorieën met daarin elk vijf genomineerden.

Stemmen voor State Award

Stemmen kan tot en met 1 november 2013 in de categorieën Beste Artiest, Groep, Single, Album, Clip, Live Act, Dj, Producer, Mixtape, Rookie of the Year en de 101Barz Award.

State Awards 2013 in Rotterdam

Dit jaar vinden de State Awards plaats op 14 november in de Rotterdamse Mini Mall. De awardshow is tevens de opening van de vierde editie van Buma Rotterdam Beats. De uitreiking is alleen op uitnodiging toegankelijk. Je maakt kans op kaarten door te stemmen.

Mr. Probz genomineerd in twee categorieën

Mr. Probz was maandagochtend 14 oktober te gast bij Giel. Daar kreeg hij het grote nieuws dat de hij voor twee awards genomineerd is. Mr. Probz maakt kans op een beeldje voor Beste Artiest en voor Beste Single.

Fresku grote winnaar State Awards 2012

Fresku is in 2012 door de lezers van State Magazine uitgeroepen tot de beste hiphopartiest in Nederland. Dat was niet zijn enige award, de rapper werd ook beloond met de prijs voor Beste Album voor zijn tweede plaat Maskerade.

Ster advertentie
Ster advertentie