3FM nieuws

Taylor Swift is badass actieheld in video 'Bad Blood' - kijk!

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift is badass actieheld in video 'Bad Blood' - kijk!

Vechtscènes, explosies, catfights, futuristisch gedoe en een enorme all-star cast. Wat heeft de video 'Bad Blood' van Taylor Swift niet!?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van het onschuldige countrymeisje met akoestische gitaar en lieve liedjes, is al een tijdje niet veel meer over. Maar zo badass hebben we Taylor Swift nog nooit gezien. In de video van de remix van 'Bad Blood' is ze stoerder, ruiger en sexyer dan ooit.

All-star cast in 'Bad Blood'

De video rockt ze niet in haar eentje. Alles behalve! Op de track werd ze al bijgestaan door Kendrick Lamar met zijn raps, maar op beeld heeft ze naast een enorme bak aan special effects ook hulp gekregen van heel veel van haar vrienden uit de muziek-, model- en filmbusiness. Even het complete rijtje (hopelijk, want het zijn er zo veel, we kunnen iemand gemist hebben):

Selena Gomez, Lena Dunham, Ellie Goudling, Karlie Kloss, Zendaya, Gigi Hadid, Cara Delvigne, Hayley Williams van Paramore, Jessica Alba, Lily Aldridge, Martha Hunt, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo en als klap op de vuurpijl Cindy Crawford.

Opmerkelijk

Volgens de critici is de keuze van 'Bad Blood' als nieuwe single van haar album 1989 een opmerkelijke, want volgens hen was dit een van de zwakste liedjes van de plaat. Maargoed... vrijwel alles wat Taylor aanraakt verandert in goud en met een video als deze kan het eigenlijk niet meer misgaan. Hitje, right?

Ster advertentie
Ster advertentie