3FM nieuws

Sander en Bekir wedden om #nedtur

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander en Bekir wedden om #nedtur

Niet gaan draaien aan de frequentieknop van je radio. Je hebt gewoon 3FM aanstaan. Bekir nam zondagochtend de CroisSandershow over.

Ned-Tur

Heel voetbalminnend Nederland keek angstvallig naar de kraker in poule A: Nederland - Turkije. Bij wInst kan je omhoog kijken, bij verlies.... bij verlies wordt je zondagochtend wakker met Bekir op 3FM.

In de weekenden komt Bekir 's ochtends langs in de 3FM studio om de ravage na de Freaknacht weer aan kant te brengen en Sander maakt dan altijd een praatje met hem. Ze hadden het over de wedstrijd tussen hun twee landen en sloten een weddenschap af.

Turks ontbijt of radio maken?

1-1 en Yolanthe zwanger. Die zagen we allemaal niet aankomen. Er was alleen NIETS afgesproken over een gelijkspel. Dan maar de gulden middenweg. Bekir kwam met een Turks ontbijt én mocht radiomaken en Sander maakte ondertussen de studio schoon.

DJ Bekir op de straalpaal

Die Bekir. Al jaren rondlopen in een radiostudio en gewoon niet zeggen dat hij een natural is! Schuif open, vlammen op die bak, hits en kneiters wegdraaien alsof hij al jaren niets anders doet. Ook kaartjes weggeven ging vlekkeloos.

Stofzuigen en schimmelyoghurt

Ondertussen was Hoogie, volledig tegen z'n natuur in, met de stofzuiger door het 3FM pand aan het lopen. Er ging een wereld voor hem open. Wat kunnen die 3FM-ers er eigenlijk een teringbende van maken!

Sander vroeg hem wat het smerigste was wat hij ooit bij 3FM tegen is gekomen.

Fans van Bekir

In no time bouwde de babbelende Bekir een fanbase op en stonden de lijnen roodgloeiend. Zo belde Nicole uit Limburg in voor een warm gesprek en gaf Bekir nog wat handige Turkse tips:

Ster advertentie
Ster advertentie