3FM nieuws

Arts Jackson gaat colaverslaving MJ gebruiken in verdediging

  1. Nieuwschevron right
  2. Arts Jackson gaat colaverslaving MJ gebruiken in verdediging


Volgens de lijfarts van Michael Jackson, dokter Conrad Murray, was Jackson verslaafd aan cola. De cafeïne in dat drankje geven een oppeppend effect. Maar tegelijkertijd vroeg hij om een middel tegen slapeloosheid. Hiermee wil Murray aantonen dat Michael Jackson raar bezig was.

Volgens bronnen wil de lijfarts aantonen dat Michael Jackson een bijzondere beroemdheid is die zichzelf erg tegenwerkte. Aan de ene kant wilde hij zich opppeppen met grote hoeveelheden cola en aan de andere kant kon hij niet slapen en wilde hij daarvoor het narcosemiddel propofol.

"Jackson veeleisend man die zich niet liet tegenhouden"

Lijfarts Murray beweert steeds dat niet hij propofol heeft toegediend, maar dat Michael Jackson dat zelf heeft gedaan, toen de dokter niet in de kamer was. Door de tegenstrijdigheid in het leven van Michael Jackson aan te tonen, wil Murray het aannemelijk maken dat Michael Jackson een veeleisend man was die zich niet weerhouden door eventueel gevaar.

Lijfarts Murray verdacht van dood door schuld

De 50-jarige Jackson stierf op 25 juni. Het duurde lang voordat werd aangetoond dat de overdosis propofol hem de das om deed. De aanklagers stellen dat dokter Murray deze overdosis heeft toegediend. Murray wordt officieel verdacht van dood door schuld. De rechtszaak vindt maandagmiddag 5 april plaats.

Ster advertentie
Ster advertentie