3FM nieuws

Clipprimeur 'I'm A Soldier' van Milkbar

  1. Nieuwschevron right
  2. Clipprimeur 'I'm A Soldier' van Milkbar

We hebben een primeurtje! De clip voor 'I'm A Soldier' van Milkbar bekijk je hier exclusief!

Via obscure contactadvertenties vonden vijf muzikanten elkaar in Amsterdam: Antonio, de broertjes de Beurs, Kim en de van oorsprong Ierse frontman Chris Murphy. Samen werden ze Milkbar.

Milkbar 3FM Serious Talent

Met het nummer 'Accident' werd Milkbar in 2011 3FM Serious Talent. Voor de videoclip van 'Accident' werd de melk aangeleverd door niemand minder dan presentator Jeroen Pauw. Live maakte Milkbar veel vlieguren tijdens de Popronde, op festivals door heel Nederland, als support voor o.a The Deaf, 3FM Serious Request en op een stampend vol Museumplein tijdens de Uitmarkt.

Milkbar werkte daarna keihard aan hun debuutalbum. Monday Club lag 26 oktober 2012 in de winkels. De eerste single van het album 'Julia', kwam al in september uit en dit nummer speelden ze toen live bij zowel Ingrid als Giel.

Clipprimeur 'I'm A Soldier' van Milkbar

Milkbars nieuwste single 'I'm A Soldier' ligt sinds 19 maart in de schappen. Timur benoemde het nummer al tot zijn Song of the Week. De clip bij het nummer is inmiddels ook klaar. En wij hebben de primeur! Check de exclusieve clipprimeur van de Soldiers of Orange hieronder:

Milkbar - 'I'm A Soldier'

Ster advertentie
Ster advertentie