3FM nieuws

Lift mee voor een goed doel

  1. Nieuwschevron right
  2. Lift mee voor een goed doel
Hou je van avontuur en heb je wat over voor het goede doel? Doe dan mee aan de 3FM-Sponsorlift!Avonturiers die begaan zijn met het leed in de wereld, opgelet: Het programma {l}Jouw WeekendFinale!{/l} presenteert de 3FM-Sponsorlift. Deze werkt als volgt: je gaat op zoek naar mensen die jou per gelifte kilometer willen sponsoren.

Wladiwostok
Tijdens Jouw WeekendFinale! krijg je dan twee uur de tijd om zo ver mogelijk te liften. Waarheen? Vul maar in: Ootmarsum-Noord, Bonn, Wladiwostok .. het mag allemaal! Hoe verder je reikt, hoe meer geld je ophaalt voor jouw goede doel.

Tijdens je trip reist jurylid Dennis met je mee om de kilometers te tellen. Gedurende lift krijg je vanuit de studio opdrachten om extra kilometers te verdienen.

Degene die aan het einde van het Sponsorlift-seizoen het meeste geld heeft opgehaald, mag naar de grootste lift van Europa: die van de Eiffeltoren in Parijs.

Meedoen
Klinkt goed? Stuur dan een mailtje naar sponsorlift@eo.nl en doe mee! Jouw WeekendFinale! is elke zondag van 20:00 uur tot 23:00 uur te beluisteren op 3FM.

>> Ga naar de website van Jouw WeekendFinale!


Ster advertentie
Ster advertentie