3FM nieuws

Deze muzikanten hebben wel héél vreemde hobby's

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze muzikanten hebben wel héél vreemde hobby's

Naakt poseren, breien, Nazi-spullen verzamelen en nog veel meer.

Naakt poseren

Free spirit Iggy Pop lag onlangs compleet naakt op een tafel in het Brooklyn Museum in New York. Mensen die het aandurfden, mochten hem natekenen.

©Photo by Elena Olivo

Je eigen record verbreken

"Er bestaat geen grotere kick dan je eigen record verbreken!", aldus hardloopfanaat Ellie Goulding.

© REX

Kaasmaken

Iets meer rock 'n roll mag wel, Alex James. De Blur-bassist gaat heel lekker op kaas. Hij won er zelfs een award voor! In zijn landhuis kwam hij op het geniale idee om cheddar toe te voegen aan mozzarella. "In a world where most things are becoming more similar, cheese is becoming more different."

© The Sun

Breien

Waar gaat het heen met deze wereld? Vroeger was het sex, drugs en rock 'n roll, nu wordt er kaas gemaakt en gebreid. Het verklaart wel waarom Weezer een van hun liedjes 'Undone - The Sweater Song' heeft genoemd.

Honden fokken

Terwijl Andre 3000 het succes van 'Hey Ya' vierde, was Big Boi druk bezig met het fokken van een robot-husky die gedachten kan lezen. Hond kopen? Big Boi is je man.

Nazi-spulletjes verzamelen

Toen Lemmy Kilmister er nog was (†2015), verzamelde hij Nazi-shit. Zijn pronkstuk was een theekopje waar Hitler zijn favoriete thee van hibiscus (een bloemensoort) en rozen uit dronk. Ok.

Sciene fiction obsessie

Aliens, ufo's en andere space-rommel. In de hoogtijdagen van Take That zorgde Robbie Williams ervoor dat The X Files altijd aan stond in de tourbus van de boyband. Want hé, er is echt wel leven op Pluto.

Foto door: Hans-Peter van Velthoven
Ster advertentie
Ster advertentie