3FM nieuws

Je kunt bieden op de kleding van Ed Sheeran (en de prijzen vallen mee)

  1. Nieuwschevron right
  2. Je kunt bieden op de kleding van Ed Sheeran (en de prijzen vallen mee)

Mama Sheeran heeft de kledingkast van zoon Ed opgeruimd en een zak vol kleren afgeleverd bij het goede doel. En daar kun je nu op bieden!

Bieden

Misschien komt het je bekend voor: je kledingkast puilt uit en je moeder stelt voor om je kleding naar een goed doel te brengen. Zo ging het in ieder geval in huize Sheeran. En nu is Ed ook maar een mens en dus heeft hij de jasjes, overhemden, schoenen en T-shirts die hij niet meer draagt meegegeven aan zijn moeder. Nu staan ze op een site en kun je bieden op de kleren van deze held.

EACH

Zijn moeder heeft de kleren naar het East Anglia’s Children’s Hospices (EACH) gebracht. Familie Sheeran support dit goede doel al jaren. waarvan de opbrengst gaat naar de opvang van kinderen en jongeren met levensbedreigende ziektes.

>> Bekijk hier de veiling!

De pareltjes

Tot nu toe zijn alle spullen echt nog goed betaalbaar. Zo zijn de meeste shirts van Ed nog geen twintig pond. Wees dus snel met bieden! Hier wat mooie spullen uit de collectie:

Een schitterend jasje die hij heeft gedragen bij een Victoria Secret show in 2014, met daarnaast een net pak van Burberry die hij op de Grammys van 2013 heeft gedragen. Zitten ook nog wat spulletjes in de zakken, zoals twintig dollar.

Heel veel shirtjes.

Nikes, maar let op, die rode staan nu op de site voor achttien pond!

Speciaal voor Ed gemaakte schoenen.

Ster advertentie
Ster advertentie