3FM nieuws

Nieuwe Britney is Femme Fatale

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Britney is Femme Fatale


Over een aantal weken verschijnt het nieuwe album van Britney Spears. Details over het album en haar nieuwe clip druppelen binnen.

Britney laat steeds meer los over het nieuwe album, waar haar fans met spanning op zitten te wachten. Een paar dagen geleden kon ze vertellen dat het album op 15 maart zal verschijnen. Ze heeft nu ook de titel verklapt, het is Femme Fatale geworden, en alvast de cover online gezet.

Sexy en sterke Britney

Op twitter omschrijft Britney het als "Sexy and Strong. Dangerous yet mysterious. Cool yet confident!" Het was twee jaar zwoegen voor haar, maar dan heb je ook wat. "I've poured my heart and soul into this album over the last 2 years. I've put everything I have into it. This album is for you, my fans, who have always supported me and have stuck by me every step of the way! I love you all!"

Hold It Against Me video

Zwoegen was het ook op de intensieve dansroutines voor haar nieuwe clip bij ‘Hold It Against Me’. Jonas Akerlund (de man die ook verantwoordelijk was voor Lady Gaga’s clip van Telephone) nam de regie voor zijn rekening en dan weet je dat het een spektakel wordt.

Er gingen zelfs roddels dat hij zo’n hoge eisen stelde aan Britney dansprestaties, dat het haar niet lukte en dat hij daarom een andere danseres erbij had gehaald. Maar volgens woordvoerders van Akerlund en Britney klopt hier niets van. Het is echt Bitney zelf die we in de nieuwe clip gaan zien, verzekeren ze.

Ster advertentie
Ster advertentie