3FM nieuws

'Lifetime' van Romy is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lifetime' van Romy is 3FM Megahit

De 3FM Megahit is deze week voor de Britse zangeres Romy. Van haar single 'Lifetime' krijg je heel veel zin om weer met je vrienden op de dansvloer te staan. Maar wie is Romy eigenlijk?

the xx

Waarschijnlijk zegt de naam Romy je (nog) niet zoveel, maar de kans is groot dat je haar toch kent. Romy Madley Croft is namelijk de zangeres uit The XX. The XX ken je dan weer van bijvoorbeeld de betoverende nummers 'Intro' en 'On Hold'. Romy is nu aan het werk aan haar eerste solo-album. 'Lifetime' is daarvan een voorproefje.

De euforie van de dansvloer

'Lifetime' is duidelijk van Romy zelf en heeft een hele andere sound dan The XX. Waar The XX heel dromerig en rustig klinkt, is 'Lifetime' namelijk echt een knaller. Het nummer is dan ook geïnspireerd op de saamhorige sfeer in de club, vertelt Romy in een interview met 3FM-dj Sagid Carter. Je kan het je vast nog wel herinneren: de dj zet een klassieker aan en je staat met de hele club zij aan zij te dansen en mee te zingen. Dat euforische gevoel probeert Romy over te brengen met 'Lifetime'.

Romy - 'lifetime'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zin in meer?

Luister hier nog veel meer fijne muziek uit de 3FM: Laat Je Horen playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie