3FM nieuws

Anton Corbijn regisseert webcast van Coldplay

  1. Nieuwschevron right
  2. Anton Corbijn regisseert webcast van Coldplay

De Nederlandse fotograaf Anton Corbijn gaat de live webcast van Coldplay op Youtube regisseren.

Het is bijna zo ver, nog deze maand verschijnt Coldplays nieuwe studioalbum Mylo Xyloto. De heren vieren de launch onder andere op 26 oktober met een optreden in Madrid, dat van begin tot einde via een livewebcast op Youtube te volgen zal zijn.

Anton Corbijn regisseert

Niet alleen zal de webcast bijzonder klinken, het zal er ook bijzonder uitzien. De regie van die uitzending is namelijk is handen van niemand minder dan de Nederlandse fotograaf en regisseur Anton Corbijn. Hij zette in zijn indrukwekkende carrière bijna alle grote namen op de gevoelige plaat en maakte twee speelfilms, Control en The American.

Chris Martin over zijn held Corbijn

De mannen van Coldplay zijn heel blij dat hun held Corbijn de regie doet Frontman Chris Martin. "Anton Corbijn is al geruime tijd een grote held van ons, dus we zijn door het dolle heen om dit concert door zijn fotografisch oog aan de wereld te laten zien. We kunnen niet wachten om deze gebeurtenis met hem te delen en met onze fans over heel de wereld. Het gaat bijzonder worden."

De webcast

Het Coldplay concert wordt woensdag 26 oktober om 22:00u (Nederlandse tijd) live uitgezonden via www.youtube.com/coldplayVEVO. Fans kunnen de gehele show daar na afloop ook nog voor een periode van 48 uur online terugkijken.

Ster advertentie
Ster advertentie