3FM nieuws

We've got ourselves a winner!

  1. Nieuwschevron right
  2. We've got ourselves a winner!
Michiel Veenstra mag zich de winnaar noemen van het RabRadio DJ-duel 2008. Edwin Diergaarde wordt de eerste verliezer."Het blijft een zenuwenspel, je kan mazzel hebben, je kan pech hebben... " reageert Michiel's koelbloedig op zijn overwinning.

Overtuigende eindstand
Maar de pech was niet aan zijn zijde. Met een overtuigende eindstand van 7-0 speelde hij Edwin Diergaarde onder de mengtafel.

Gevallen steekjes
Hier en daar lieten beide heren steekjes vallen. Er niet op kunnen komen dat The Source en The Fugees beiden 'Ready or Not' hebben gecovered van Delphonics is tot daar aan toe.

Maarrr... wél weten dat Jennifer Love Hewitt 'Can I Go Now' heeft gezongen, en niet weten dat in Tu-Pac's nummer 'California Love' een sample zit van Joe Cocker, dat is reden voor een verachtelijke fluim pruimtabak in het stof van Main Street 3FM.

Paul's Wilde Westen
Het Westen is niet voor niets wild. De vragenronden van Sheriff Paul Rabbering kenden venijnige pieken en dalen. Wie zag daar nu 'You Can Run' van die Baywatch-puber op hem afschieten?

Turen en pareren
Michiel tuurde scherp door zijn wimpers en pareerde de aanval met het goede antwoord én dubieuze persoonlijke informatie: het was Jeremy Jackson én hij staat in Michiel's platenkast. Au, die komt aan!

De afrekening
Op dat moment was er nog winst voor Edwin mogelijk, het bleef ook tóen nog even vijf tegen nul. Michiel was alleen té goed. Ook de link-vragen wist hij te beantwoorden.

Het werd zes nul, het werd zeven nul, de strijd was gestreden. De laatste drie rondjes ter 'cooling-down' waren alleen nog maar beter voor Michiel's ego. Als alles meetelde was de eindstand zelfs 10-0 geweest!

Muziekliefhebbers
Terug in Hilversum stemt de Hobie-liefhebber zijn onderdanen gunstig.

"Ik wil wél even benadrukken dat we een zender hebben met alleen maar muziekliefhebbers. En daar kan elk ander station stínkend jaloers op zijn!".


>> Zie een overzicht van het DJ-duel
>> Lees meer op de site van RabRadio
>> Meedoen aan het popduel? Meld je aan!

Ster advertentie
Ster advertentie