3FM nieuws

Sybrand Buma op bezoek bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Sybrand Buma op bezoek bij Domien

De lijsttrekker van het CDA was vanochtend de laatste politicus die vlak voor de verkiezingen bij 3FM aanschoof. Voor een spelletje, een praatje en wat pittige vragen...

Speeddaten met Buma

Om de lijsttrekkers wat beter te leren kennen neemt Domien ze altijd eerst mee op date. Want wist je dat Sybrand een ontzettende hekel heeft aan vroeg opstaan, niet kan kiezen tussen Klaver en Asscher en zich soms nog een beetje de buitenstaander voelt?

Politici staan natuurlijk bekend om het ontwijken van vragen. Daar zijn ze als geen ander de beste in. Maar hoe doen ze het met antwoorden waar de vraag bij gevonden moet worden? Weet Buma nog welke vraag hoorde bij zijn uitspraken? Domien test 't in 'BUMAar wat is de vraag?'.

Dé eindvraag...

Iedere keer als er een lijsttrekker aanwezig was bij Frank of Domien in de studio van 3FM, mochten ze een kritische vraag stellen aan de eerstvolgende politicus die langskwam. Gisteren was Lodewijk Asscher lijsttrekker van de PvdA op bezoek bij Frank en liet hij deze pittige vraag voor Buma achter.

Meer 3FM en de verkiezingen? Neem dan snel een kijkje op onze verkiezingspagina en kom morgen (15 maart) stemmen bij onze 3FM-studio. Het leukste stembureau van Nederland op Utrechts CS.

Ster advertentie
Ster advertentie